|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Náčelník
|
 Hledám kamaráda z vojny
Jinečtí mazáci z let 1972-1974, VU 6949, jmenovitě: Masár, Macháček, Škerle, Zvoníček, Matela, Tvarůžek, Srokosz, Trokan, Kubáň, Miklovič, Matušek, Vykopal, Šlégr, Zatloukal, Siostrzonek, Babisz, Winkler,.........Ozvěte se na e.mail:jiribie@seznam.cz, srazíme se!!!! :P _ Nestyďte se , mám kontakt na našeho velitele roty F. Kubů Ozvěte se!!!! _.v|-(._ :mrgreen: .v8-)._
|
24 lis 2016, 19:49 |
|
 |
Náčelník
|
 Re: Hledám kamaráda z vojny
Náčelník píše: Jinečtí mazáci z let 1972-1974, VU 6949, jmenovitě: Masár, Macháček, Škerle, Zvoníček, Matela, Tvarůžek, Srokosz, Trokan, Kubáň, Miklovič, Matušek, Vykopal, Šlégr, Zatloukal, Siostrzonek, Babisz, Winkler,.........Ozvěte se na e.mail:jiribie@seznam.cz, srazíme se!!!!  _ Nestyďte se , mám kontakt na našeho velitele roty F. Kubů Ozvěte se!!!!  .v8-)._
|
16 bře 2018, 19:31 |
|
 |
Náčelník
|
 Re: Hledám kamaráda z vojny
Náčelník píše: Náčelník píše: Jinečtí mazáci z let 1972-1974, VU 6949, jmenovitě: Masár, Macháček, Škerle, Zvoníček, Matela, Tvarůžek, Srokosz, Trokan, Kubáň, Miklovič, Matušek, Vykopal, Šlégr, Zatloukal, Siostrzonek, Babisz, Winkler,.........Ozvěte se na e.mail:jiribie@seznam.cz, srazíme se!!!!  _ Nestyďte se , mám kontakt na našeho velitele roty F. Kubů Ozvěte se!!!!  .v8-)._ ...Oživit!!!!
|
30 říj 2018, 11:53 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|